Kajutan är huvudbyggnaden på ca 70 m2 med 6 stycken sovplatser och ett badrum med dusch och toalett.
Två av sovplatserna finns i en liten svit där Ni vaknar med solen i fotändan av dubbelsängen, nyheterna på tvn och möter dagen genom de stora glasdörrarna ut mot en 50 m2 stor terrass och det behagliga kluckande ljudet av vattnet.
Två andra sovplatser finns i nästa något mindre rummet, utrustat med en våningssäng och lite plats för Ert bagage. 
De sista två platserna fås i en go bäddsoffa i vardagsrummet där ljuset och utsikten möter Dig på morgonen och ingen vaknar här utan ett leende på läpparna och med Nyhetsmorgon på tv. Här binds även kök och vardagsrum samman på ett mycket trivsamt sätt i en öppen planlösning.
På denna yta finns även ett komplett socialt kök med kylskåp, diskmaskin, dubbelugn, induktionshäll med fyra plattor för alla sorts kockar och matlagning, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost samt tre TV-apparater och wi-fi.
Utanför köket, genom de dubbla glasdörrarna, finns på separat platå på terrassen det härliga bubbelbadet som håller en minimumtemperatur på 38 grader året om.
Häri kan valfritt gott i glaset åtnjutas och när graderna utomhus sviker, kan vi istället erbjuda Er en god stund framför braskaminen inomhus.
I anslutning till Kajutan finner Ni ett kombinerat relaxrum/konferensrum med tillhörande anslutande väl utrustat och inglasat, komplett utekök för härliga grillkvällar som bjuder in till trivsamheter.

I priset ingår:

*Bad i utebubbelbadet kväll & morgon 

*Lakan inkl bäddning 

*Badrock, handduk & badtofflor

 Infrabastu, peeling, spikmatta samt fruktfat

Kajutan kostar 1495 kr/natt/person.
( Gäller vid mint 4 personer )

loading...